Vil du være synlig på de digitale medier?

Så kom til fyraftensmøde, hvor Digital Business Advisor Julie Folting fra Eniro Danmark vil fortælle om Online Synlighed.

Det foregår i Ringsted Teater og Kongrescenter, Nørretorv 22, 4100 Ringsted

Tirsdag den 27.02.2018 kl. 16:30

Virksomheder har stor gavn af at være synlige på nettet. Det gælder lige fra frisøren, tøjbutikken på den lokale gågade og håndværkeren til restauranten nede i byen. Online markedsføring udvikler sig i et rivende tempo. Det kan være svært at følge med og få overblik over, hvordan markedsføringsbudgettet kan investeres - Hvad giver størst synlighed og værdi for den enkelte virksomhed?

Vi ønsker at tilbyde medlemmerne et spændende og indsigtsfuldt foredrag - hvor Julie Folting lytter til og svarer på de spørgsmål, som medlemmerne har, når det gælder online markedsføring og digitale løsninger. 

Julie Folting har været med fra starten, er Google og Facebook partners - og vil gerne dele sin dugfriske viden og erfaring med medlemmerne. 

  • Hvad er din forretnings udfordringer og ønsker for fremtiden?
  • Hvordan ønsker du at tiltrække flere kunder til butikken og opleve at din investering i online markedsføring bærer frugt for din virksomhed?

Du får et overblik over de muligheder du har, i forhold til at tiltrække kunder til forretningen via online markedsføring. Foredraget er særligt udarbejdet til dig som har mellem 1-20 ansatte. Julie Folting vil sørge for masser af inspiration til at komme i gang med eller videreudvikle din onlinetilstedeværelse. 

Efter foredraget omkring kl. 17:30, vil foreningen være vært ved sandwich og drikkelse.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig og skal ske inden den 19.02.2018 kl. 12:00 på e-mail: info@hogiringsted.dk.